24 februari, 2012

Matmässa på Eriksberg för matintresserade hemmakockar

Funderar du på vad du ska göra i helgen? Varför inte göra ett besök på matmässan ”Passion för Mat” i Eriksbergshallen? Från och med idag finns ett 100-tal utställare på plats och presenterar utvalda råvaror och inspirerar till spännande matlagning i det egna köket.

På mässan kan du träffa odlare, uppfödare, importörer och producenter av bra mat. Du kan också gå på seminarier, delta i olika ”Taste Work Shops” och prova avsmakningsmenyer.  Läs mer om vad som händer på matmässan på Passion för Mats hemsida.

Kommentera

4 reaktioner till “Matmässa på Eriksberg för matintresserade hemmakockar”

  Henrik Andersson skriver:

  Köttutställarna/leverantörerna borde vara mer i fokus och granskas mer!
  Dom som garanterar svenskt kött får man ta med en nypa salt. Konkreta fakta är att minst 50% av svenskt kött är importerat och därefter om-märkt med allt från häst, åsna eller kamel osv. som konsumenterna inte förstår. Sjukdommar, cancerframkallande ämnen och starka hästmediciner som köparna handlar i god tro utan att förstå allvaret med köttbiten dom handlar.Fusket är utbrett.
  Hårdare krav med ursprungsmärkning och rfid teknik borde vara i fokus. Dessa lagkrav är redan förankrade i eu fr.om 2014 och sverige ligger efter.

  admin skriver:

  Intressant! Du får höra av dig till de som arrangerar ”Passion för Mat” kring detta. Så kanske det blir nästa års tema.

  Sebastian skriver:

  Hej undrar om ni kommer att släppa mer biljetter tills lör?

  Med vänlig hälsning, senastian

  admin skriver:

  Hej Sebastian,
  Det är inte vi som arrangerar Passion för mat utan för info om biljetter hittar du kontaktupg här: http://passionformat.se/kontakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4