16 maj, 2017

Var med och utveckla Färjenäsparken

Färjenäs

Snart inleds arbetet med att färdigställa Färjenäsparken, en stadspark med unik koppling till Göta älv och Göteborgs historia. Då vi gärna vill höra vad du tycker om parken idag, vad som är bra, vad som är mindre bra och vad som kan utvecklas i framtiden arrangerar vi en informationsträff den 30:e maj kl 16.00-18.00.

Tid: Tisdagen den 30 maj, klockan 16.00 – 18.00.
Plats: Färjenäsparken och den stora öppna gräsmattan vid älven.   

Vid informationsträffen har du möjlighet att ställa frågor och lämna åsikter till representanter från Göteborgs Stad. Dessutom bjuds det på fika och trevligt mingel i det gröna.

 

Hoppas att vi ses!
Park och Natur-förvaltningen, Göteborgs Stad  och konsortiet för Västra Eriksberg (Älvstranden Utveckling, HSB, Riksbyggen, Bonava, Peab, JM)

 

Kommentera

4 reaktioner till “Var med och utveckla Färjenäsparken”

  Jenny sow skriver:

  Har knyttegrupper i parken och tycker den är underbar!

  Pia Rosander skriver:

  En hållplats för älsnbben vid färjenäs parken är mer än önskvärt från alla som bor runt parken och Eriksbergsdockan. Vidare skulle det ta upp traditionen med färja mellan Färjenäs och Klippan. Allt fler och fler kommer från City till Eriksberg för att flanera, njuta av omgivningarna och fika. Förr var Färjenäsparken ”fattigmans Liseberg” dit man åkte och nu kommer trenden tillbaka.

  Björn Wallermark skriver:

  Jag tycker att man ska storsatsa på att få in konst i parken, Göteborgs motsvarighet till skulpturparken Pilane på Tjörn. Gärna med ett barnperspektiv. Spännande stigar, trappor där man kan placera ut verk. Kanske ett ” svärdet i stenen” som man kan pröva att dra i. Det skulle också locka besökare från andra delar av staden.

  cord_admin skriver:

  Hej och tack föra alla bra idéer och kommentarer! Vi tar med oss dessa. Hoppas att ni vi ses i Färjenäsparken den 30:e maj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4